banner banner banner banner banner banner

Mynouk Louwerse


Kynologisch instructeur
Mijn naam is Mynouk Louwerse, geboren op 13 juni 1996 in Valthermond Drenthe. Daarna ben ik een aantal keer verhuist en uiteindelijk terecht gekomen in 2e Exloörmond. Op het Noorderpoort Musselkanaal heb ik in 2013 mijn VMBO diploma gehaald.

Mynouk Louwerse

Mijn eerste beroepskeuze
Mijn eerste beroepskeuze was acteren, iedereen verklaarde mij voor gek maar ik ging ervoor. Helaas hield het avontuur na 3 audities op. Toen ben ik voor mijn 2e keus gegaan en heb mij aangemeld voor de banketbakkersopleiding aan het Noorderpoort in Groningen. Na 1,5 jaar heel veel plezier te hebben beleeft aan deze opleiding kreeg ik een chronische schouder ontsteking, elke keer een zak van 25 a 30 kilo tillen is niet zo bevorderlijk voor je spieren en pezen. Na veel therapie bleek er weinig aan te doen en helaas mocht ik geen examen doen aan het einde van het jaar. Toen ben ik noodgedwongen gestopt. Blijkbaar was dit niet mijn weg...

Martin Gaus academie
In 2015 heb ik het roer helemaal omgegooid en ben ik mij gaan storten op de honden. In januari 2016 heb ik mijn kynologisch instructeurs diploma behaald bij Martin Gaus academie. Langzamerhand kreeg ik steeds meer verantwoordelijkheden en ik vind het fantastisch om te doen. Inmiddels draai ik dan ook zelfstandig in het bedrijf.