banner banner banner banner banner banner

Stichting Personal Service Dogs leidt hulphonden op voor mensen met een motorische functiebeperking. Wij doen dit sinds 2005 met liefde voor mens en hond. Met de hulp van alle vrijwilligers kunnen wij de droom vervullen van mensen voor wie een hulphond veel kan betekenen. Een hulphond helpt iemand bij activiteiten in zijn dagelijks leven. Het ontlast hem of haar en de naasten en geeft meer bewegingsvrijheid. Wij zijn trots op wat we in de afgelopen 15 jaar hebben bereikt. Wij blijven ons inzetten voor mensen die een hulphond nodig hebben en zijn daarom op zoek naar de volgende kandidaten:
 Pr-coördinator:


Je gaat je bezighouden met het coördineren en uitvoeren van pr (public relations)-taken, zoals het beheren van de website, het ontwerpen van posters, kaartjes en flyers en het opstellen van de (online)nieuwsbrief. Samen met de pr-medewerker geef je invulling aan acties en promoties van Personal Service Dogs op markten, scholen etc..

Het wordt een belangrijke functie, aangezien Personal Service Dogs flink wat promotie kan gebruiken. Vind jij het leuk om, naast de standaard pr-taken, na te denken over nieuwe, innovatieve wijzen waarop je Personal Service Dogs kan promoten, bijvoorbeeld door een activiteit te organiseren? Zit jij barstensvol creatieve ideeën? Dan is deze functie echt wat voor jou!
 Pr-medewerker:


Je presenteert Personal Service Dogs naar buiten toe en onderhoudt de relaties van Personal Service Dogs. Jij doet dit in overleg met de pr-coördinator.

Je bekijkt hoe Personal Service Dogs zich (creatief) kan presenteren. Dit kan bijvoorbeeld zijn een reclamecampagne ontwerpen, acties op scholen uitvoeren, posters maken en persberichten uitgeven. Daarbij maak je gebruik van media als televisie, kranten en radio. Een pr-medewerker staat voor Personal Service Dogs ook op congressen, evenementen en beurzen.

Ben jij een enthousiaste, ondernemende persoon met ideeën en zet jij je graag in voor de doelen van Personal Service Dogs? Kom dan ons pr-team versterken. 
 Redactiemedewerker:


Als redactiemedewerker schrijf je nieuws en informatieve teksten en je bewerkt teksten die door anderen worden aangeleverd. Je neemt interviews af, verzorgt achtergrondverhalen en je maakt of bewerkt foto- en videomateriaal. Je verspreidt nieuws en informatie op verschillende manieren, via ons periodieke magazine, nieuwsberichten, achtergrondverhalen, persberichten voor evenementen of teksten voor brochures en folders.

We zoeken iemand met gevoel voor schrijven, vanzelfsprekend een goede beheersing van de Nederlandse taal, Engels is een pre. Affiniteit met honden en interesse in mensen vinden we belangrijk, maar jij als verhalenverteller vast ook.

 

Voor alle functies geldt dat het gaat om vrijwilligerswerk. We willen zoveel financiële middelen ten gunste van de hulphonden laten komen.


Aanmelden vrijwilliger

Ik wil mij graag inzetten op het gebied van: